< terug naar Praktijk

Wie zijn wij?

“Na in verschillende praktijken te hebben gewerkt merkte ik dat ik een verloskundige ben die veel tijd wil doorbrengen met de cliënten.”

Gardy Laurijssen

Mijn naam is Gardy Laurijssen. In 2005 studeerde ik af als verloskundige aan de -toen nog- SROV. Als kind wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Het leek me het mooiste wat er was: vrouwen en hun partner bij mogen staan in het proces van een kindje krijgen. Uiteindelijk ben ik aanwezig geweest bij de bevalling geweest van mijn nichtje en dat gaf voor mij de doorslag om mij ook echt aan te melden bij de opleiding tot verloskundige. Vanaf dat moment wist ik de goede keuze te hebben gemaakt. Ik sta nog steeds versteld van de empowerment die vrouwen hebben tijdens de zwangerschap en geboorte van hun kindje.

Na in verschillende praktijken te hebben gewerkt merkte ik dat ik een verloskundige ben die veel tijd wil doorbrengen met de cliënten. Zowel tijdens het spreekuur, een echo, de baring of in het kraambed. Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat geldt zeker voor een bevalling. Als je in de zwangerschap al goed voorbereid bent op de komende geboorte, kijk je daar met een beter gevoel op terug, ondanks het verloop. Ook is het contact tussen mij en Noelle veel intensiever dan in andere praktijken. Je kent elkaar goed en overlegt veel, waardoor je zorg op dezelfde manier geeft en uitdraagt. Dat vind ik erg belangrijk: dat het niet uitmaakt door wie je wordt begeleid, maar altijd dezelfde behandeling en dezelfde informatie krijgt. Elke zwangerschap en geboorte vind ik nog steeds bijzonder, en elke keer is het toch net weer anders.

Naast de samenwerking met mijn collega in de praktijk, hecht ik ook veel waarde aan een goede samenwerking met andere professionals. De geboorte van ons zorgcentrum aan de A. van Hobokenstraat in Rhoon met Chiropractie van Leeuwen en inmiddels vele andere collega’s is daarvan het resultaat. Het gezamenlijk zorgen voor onze cliënten is de ultieme bekroning op ons werk. Sinds september 2015 mag ik mij ook trotse moeder noemen van mijn dochter Finte. Wat een kadootje om moeder te mogen zijn en deze ervaring te mogen delen. Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten in de praktijk en jullie te begeleiden tijdens deze voor jullie unieke gebeurtenis!

“Elke baby die wordt geboren is uniek, dit maakt ook elk gezin uniek. Ik vind het iedere keer weer zeer bijzonder dat ik samen met het gezin deze ervaring mag delen.”

Feride Isik

Mijn naam is Feride Isik. Ik ben trotse moeder van mijn tweeling dochters Elif en Zeynep inmiddels 22 jaar. In 1991 studeerde ik af als verloskundige. Direct na mijn opleiding ben ik gaan werken als verloskundige in Rotterdam West.Begin 2018 ben ik gestopt als verloskundige in een groot stadspraktijk. Na 26 jaar ben ik toe aan nieuwe uitdagingen.

Wat mij persoonlijk aanspreekt bij Verloskundigenpraktijk Portland is de persoonlijke begeleiding van de a.s. ouders. Tevens ben ik het helemaal eens met het feit dat als je goed voorbereid bent in de zwangerschap, dit ten goede komt aan de geboorte van je kind.

Na vele jaren vind ik mijn vak nog steeds inspirerend en elke dag weer een nieuwe beleving. Goede samenwerking met collega’s en andere professionals vind ik zeer belangrijk. Uiteindelijk is goede samenwerking zeer belangrijk voor de zorg van onze cliënten. Na vele jaren vind ik mijn vak nog steeds inspirerend en elke dag weer een nieuwe beleving. Elke baby die wordt geboren is uniek, dit maakt ook elk gezin uniek. Ik vind het iedere keer weer zeer bijzonder dat ik samen met het gezin deze ervaring mag delen.

Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten in de praktijk!

“Na mijn oriënteerde stage was er voor mij geen weg meer terug: wat een prachtig beroep!”

Kyra Claassens

Mijn naam is Kyra Claassens. In 2018 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Thomas More in Turnhout. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden en na een oriënteerde stage bestond er voor mij geen weg meer terug. Na het voltooien van de opleiding heb ik gewerkt bij een verloskundige praktijk in Hendrik Ido Ambacht.

Tijdens mijn stages en werkervaring heb ik mijn eigen visie op de verloskundige zorg kunnen ontwikkelen, welke in grote mate overeenkomt met de werkwijze van verloskundigenpraktijk Portland. Voornamelijk de persoonlijke zorg en het laagdrempelig contact in de praktijk spreken mij aan. De geboorte van een kind is een bijzondere en indrukwekkende ervaring. Het is als verloskundige altijd weer een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn.